Днес бе много важен ден за бъдещето на Левски. В 11:00

...
Днес бе много важен ден за бъдещето на Левски. В 11:00
Коментари Харесай

Общото събрание на Левски приключи

Днес бе много значим ден за бъдещето на Левски. В 11:00 часа на „ Герена “ стартира Общото заседание на акционерите, към което почитателите са с огромни упования. Очаква се да стана ясно дали ще има смяна в управата на клуба, защото Общото заседание е мястото, където ще се преглежда оставката, подадена от члена на Надзорния съвет Константин Папазов още през лятото. 

Половин час преди сбирката, на " Герена " дойдоха Наско Сираков, Иво Ивков и Даниел Боримиров.

Днес ще се обсъждат и дълговете на " сините ", като информацията сочи, че вече надхвърлят 30 милиона лв.. Най-належащи за момента са задълженията към Национална агенция за приходите, на който до края на годината би трябвало да бъдат платени 2 милиона лв., с цел да може да се договаря за ново разсрочване на заплащанията. До 31 януари пък би трябвало да бъдат платени 6 милиона на компания на един от някогашните притежатели.

В същото време на " Герена " се заговори за неочакван разнобой сред мажоритарния притежател Наско Сираков и треньора Станимир Стоилов. Мъри недоволствал, че не среща никаква поддръжка в борбата за спасението на Левски.

Само преди дни един от най-популярните почитатели на „ сините “ Любомир Костадинов в обява в обществените мрежи подчерта, че в клуба същинска работа правят единствено двама души – Станимир Стоилов и изпълнителният шеф Ивайло Ивков.

Събранието завърши малко към 15:00 часа, може да следите отзивите след него:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР